Списание за дизајн
Списание за дизајн
Решетката За Вино

The Cava Project

Решетката За Вино Палетата на производи од кава е модуларен / мултифункционален вински лавици за мебел, изработен од индустриски материјали. Едноставниот систем на склопување на Cava овозможува поделба или проширување на мебелот во помал или поголем состав, соодветно; така, финалниот производ може да се менува постојано, во зависност од потребите на корисникот и архитектурата и декорацијата на просторот. Преку разни комбинации, Кава може да послужи како состав во домашен или професионален простор за складирање и прикажување на шишиња, чаши и други предмети, бидејќи плочите можат да се користат како површини или полици за сервирање.

Име на проектот : The Cava Project, Име на дизајнерите : Maria-Zoi Tsiligkiridi, Име на клиентот : MA√.

The Cava Project Решетката За Вино

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.