Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакувањето За Конзерви Од Зеленчук

Natures Art

Пакувањето За Конзерви Од Зеленчук Составот за дизајн на пакувањето комбинира илустрации со рачно изработени со бои како црвена и виолетова боја. Вметнувањето на овие специфични бои е во спротивност со илустрациите од црна линија на бело платно, како одраз на природното потекло на производите во конзервата. Центарот на композицијата е поставен малку налево, оставајќи го логото и описот на производот да се претстават на десната страна. Илустрациите графички го опишуваат зеленчукот користејќи голема количина детали.

Име на проектот : Natures Art, Име на дизајнерите : Gabriela Chelsoi | CreativeByDefinition, Име на клиентот : Gabriela Chelsoi - CreativeByDefinition.

Natures Art Пакувањето За Конзерви Од Зеленчук

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.