Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кинескиот Ресторан

Pekin Kaku

Кинескиот Ресторан Новата реновирање на ресторанот „Пеки-каку“ нуди стилско реинтепретирање на она што би можело да биде ресторанот во стилот на Пекинг, отфрлајќи го традиционалниот обилно украсен дизајн во корист на поедноставена архитектоника. На таванот се карактеризира со црвена Аурора создадена со употреба на долги жици од 80 метри, а theидовите се третираат во традиционални темни тули од Шангај. Културните елементи од милениумското кинеско наследство, вклучително и воините од теракоти, црвениот зајак и кинеската керамика, беа истакнати во минималистички приказ, обезбедувајќи контрастен пристап кон украсните елементи.

Име на проектот : Pekin Kaku, Име на дизајнерите : Tetsuya Matsumoto, Име на клиентот : PEKIN-KAKU Chinese Restaurant.

Pekin Kaku Кинескиот Ресторан

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.