Списание за дизајн
Списание за дизајн
Колекцијата На Накит

Imagination

Колекцијата На Накит Во декорацијата што ја создаде Јумин Константин, нема да видиме буквално повторување на природата. Неговите форми за очите се различни, ова не се слики од атласот на биологијата, извршени во скапоцени метали и скапоцени камења. Овие се артефакти создадени за украсување на лицето и телото на една личност. Да додадам радост на неговите секој ден. Но, како форми создадени од имагинацијата на уметникот, тие преку себе го носат животот на природата преку допир. Преку текстурата и тактилните својства на беспрекорни материјали, преку игра на светлина и сенка на нивните површини.

Име на проектот : Imagination, Име на дизајнерите : Konstantin Yumin, Име на клиентот : Konstantin Yumin .

Imagination Колекцијата На Накит

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.