Списание за дизајн
Списание за дизајн
Маска

Billy Julie

Маска Овој дизајн е инспириран од микро експресија. Дизајнерот ги избира Били и Julули за два вида на повеќе личности. Сложените елементи се создаваат со параметарско прилагодување на ориентациите на геометријата слична на скалилата, заснована на заплеткана крива со партиции. Како интерфејс и толкувач, оваа маска е создадена за да ги натера луѓето да ја испитаат сопствената совест.

Име на проектот : Billy Julie, Име на дизајнерите : Naai-Jung Shih, Име на клиентот : Naai-Jung Shih.

Billy Julie Маска

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.