Списание за дизајн
Списание за дизајн
Колекцијата На Накит

Future 02

Колекцијата На Накит Иднината на проектот 02 е збирка накит со забавен и живописен пресврт инспириран од теоремите на кругот. Секое парче е креирано со компјутерски потпомогнат дизајн дизајн, изграден целосно или делумно со Селективно ласерско синтетирање или челик 3Д технологија за печатење и рачно завршена со традиционални техники за обработка на метал. Колекцијата ја црпи инспирацијата од обликот на кругот и е внимателно дизајнирана да ги визуелизира еуклидејските теореми во обрасци и форми на облечена уметност, симболизирајќи, на овој начин нов почеток; почетна точка за возбудлива иднина.

Име на проектот : Future 02, Име на дизајнерите : Ariadne Kapelioti, Име на клиентот : .

Future 02 Колекцијата На Накит

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.