Списание за дизајн
Списание за дизајн
Универзитетскиот Дизајн На Ентериер

TED University

Универзитетскиот Дизајн На Ентериер Просториите на Универзитетот ТЕД дизајнирани со модерен концепт за дизајн, одразуваат прогресивно и современо насочување на институцијата ТЕД. Современите и суровините се комбинираат со технолошка инфраструктура и осветлување. Во овој момент, утврдени се вселенски конвенции што не биле искусени порано. Создадени се нов вид визија за универзитетски простори.

Име на проектот : TED University, Име на дизајнерите : Craft312 Studio, Име на клиентот : Craft312 studio.

TED University Универзитетскиот Дизајн На Ентериер

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.