Списание за дизајн
Списание за дизајн
Веб-Апликација

Batchly

Веб-Апликација Платформата со седиште во Saas им овозможува на клиентите на веб-услуги на Амазон (AWS) да ги намалат нивните трошоци. Дизајнот на веб-апликација во производот е уникатен и привлечен затоа што му овозможува на корисникот да извршува различни функции од една точка без да ја напушти страницата и исто така смета дека е обезбеден преглед на птичја око за сите податоци што им се важни на администраторите. Фокусот е ставен и на презентирање на производот преку својата веб-страница и е дизајниран да ја комуницира својата USP во самите првите 5 секунди. Боите што се користат тука се живописни, а иконите и илустрациите помагаат да се направи веб-страницата интерактивна.

Име на проектот : Batchly, Име на дизајнерите : Lollypop Design Studio, Име на клиентот : Batchly.

Batchly Веб-Апликација

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.