Списание за дизајн
Списание за дизајн
Претставувањето На Наградите

Awards show

Претставувањето На Наградите Оваа славеничка сцена беше дизајнирана со уникатен изглед и беше потребна флексибилност за претставување музичко шоу и неколку различни награди презентации. Поставените парчиња беа внатрешно осветлени за да придонесат за оваа флексибилност и вклучуваат елементи за летање како дел од сетот кој беше пренесен за време на претставата. Ова беше церемонија за презентација и годишни награди за непрофитна организација.

Име на проектот : Awards show, Име на дизајнерите : Scientology Media Productions, Име на клиентот : SMP Sets & Props.

Awards show Претставувањето На Наградите

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.