Списание за дизајн
Списание за дизајн
Лого

N&E Audio

Лого Во текот на процесот на повторно дизајнирање N & E лого, N, E го претставува името на основачите Нелсон и Едисон. Значи, таа ги интегрираше ликовите на N&E и звучната бранова форма за да создаде ново лого. Handcrafted HiFi е единствен и професионален давател на услуги во Хонг Конг. Таа очекуваше да претстави високо квалитетен професионален бренд и да создаде високо релевантно за индустријата. Таа се надева дека луѓето можат да разберат што значеше лого кога ќе го погледнат. Клорис рече дека предизвик за создавање на лого е како полесно да се препознаат ликовите на N и E без да користите премногу комплицирана графика.

Име на проектот : N&E Audio, Име на дизајнерите : Wai Ching Chan, Име на клиентот : N&E Audio.

N&E Audio Лого

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.