Списание за дизајн
Списание за дизајн
Визуелна Комуникација

Plates

Визуелна Комуникација За да демонстрираме различни оддели на продавницата за хардвер Дидик Слики, се појави идејата да ги претставиме како неколку плочи со различни хардверски објекти над нив, служени на ресторански начин. Белата позадина и белите јадења помагаат да се потенцираат сервираните предмети и да им се олесни посетителите на продавниците да најдат одредено одделение. Сликите беа користени и на билборди од 6х3 метри и постери во јавниот превоз низ цела Естонија. Бела позадина и едноставен состав овозможуваат оваа рекламна порака да се перцепира дури и од лице кое поминува покрај автомобил.

Име на проектот : Plates, Име на дизајнерите : Sergei Didyk, Име на клиентот : Didyk Pictures.

Plates Визуелна Комуникација

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.