Списание за дизајн
Списание за дизајн
Прилагодлив Тепих

Jigzaw Stardust

Прилагодлив Тепих Теписите се направени во ромб и шестоаголници, лесни за поставување едни до други со анти-лизгачка површина. Совршено за покривање на подови, па дури и theидовите да ги намалат вознемирувачките звуци. Парчињата доаѓаат во 2 различни видови. Светло-розовите парчиња се набиени во волна од НЗ со везени линии во влакна од банана. Сините парчиња се отпечатени на волна.

Име на проектот : Jigzaw Stardust, Име на дизајнерите : Ingrid Kulper, Име на клиентот : Ingrid kulper design AB.

Jigzaw Stardust Прилагодлив Тепих

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.