Списание за дизајн
Списание за дизајн
Апликацијата За Гледање

TTMM for Pebble

Апликацијата За Гледање TTMM е колекција 130 часовници, посветена на смарт-часовникот Pebble 2. Специфичните модели покажуваат време и датум, недела дена, чекори, време на активност, растојание, температура и батерија или статус на Bluetooth. Корисникот може да прилагоди тип на информации и да види дополнителни податоци по тресењето. TTMM Watchfaces се едноставни, минимални, естетски во дизајнот. Тоа е комбинација на цифри и апстрактни инфо-графики совршени за ерата на роботи.

Име на проектот : TTMM for Pebble, Име на дизајнерите : Albert Salamon, Име на клиентот : TTMM.

TTMM for Pebble Апликацијата За Гледање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.