Списание за дизајн
Списание за дизајн
Коњски Спортски Центар

Equitorus

Коњски Спортски Центар Екваторус се бара да ги исполни сите строги санитарни и технолошки барања за одржување, обука и подготовка на коњи кои се натпреваруваат на највисоко ниво. Комплексот ја содржи целата инфраструктура неопходна за потребите за живеење и рекреација на сопствениците на коњи за време на слободното време. Најзабележителен елемент на комплексот е неговата голема внатрешна арена изработена од залепени дрвени конструкции и има галерија во форма L, со гледачки седишта и кафе. Објектот се смета како контраст во однос на природното опкружување. Се чини како некој да шири шарена палто за палто на земја.

Име на проектот : Equitorus , Име на дизајнерите : Polina Nozdracheva, Име на клиентот : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  Коњски Спортски Центар

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.