Списание за дизајн
Списание за дизајн
Станбен Стан

Urban Oasis

Станбен Стан Проектот ја формира животната средина за да комуницирате со нејзините жители и го повторува нивниот начин на живот. Со преуредување на распределбата на просторот, се создава посредник коридор за да функционира како неутрален простор и спој во кој се вклучуваат животите и различните личности на членот на семејството. Во овој проект, личните ликови на жителите се клучот за дизајнот и длабоко вметнат во просторот, резонирајќи се со главната филозофија за дизајн на овој проект. Затоа, оваа резиденција го одразува начинот на живеење со вклучување на начинот на живеење во ентериерот.

Име на проектот : Urban Oasis, Име на дизајнерите : Ya Chieh Lin and Shih Feng Chiu, Име на клиентот : Urban Shelter Interiors Ltd..

Urban Oasis Станбен Стан

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.