Списание за дизајн
Списание за дизајн
Винил Евиденција

Tropical Lighthouse

Винил Евиденција Последните 9 е музички блог без ограничувања во жанрот; неговата карактеристика е капакот со пад на обликот и поврзаноста помеѓу визуелната компонента и музиката. Последните 9 произведуваат музички компилации, секоја содржи главна музичка тема што се гледа во визуелниот концепт. Тропски светилник е 15-та компилација од серија. Проектот беше инспириран од звуци на тропска шума, а главната инспирација е музиката на уметникот и музичар Мендере Мандова. Во рамките на овој проект беа дизајнирани покритие, промо видео и винил диск пакување.

Име на проектот : Tropical Lighthouse, Име на дизајнерите : Robert Bazaev, Име на клиентот : LAST 9.

Tropical Lighthouse Винил Евиденција

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.