Списание за дизајн
Списание за дизајн
Спреј За Готвење

Urban Cuisine

Спреј За Готвење Уличната кујна е место на вкусови, супстанции, воздишки и тајни. Но, исто така и на изненадувања, концепти, бои и спомени. Тоа е место за создавање. Квалитетната содржина веќе не е основна премиса за генерирање привлечност, сега клучот е да додадете емотивно искуство. Со ова пакување готвачот станува „уметник со графити“ и клиентот станува уметнички гледач. Ново оригинално и креативно емотивно искуство: Урбана кујна. Рецептот нема душа, тоа е готвачот кој мора да му даде душа на рецептот.

Име на проектот : Urban Cuisine, Име на дизајнерите : Ian Wallace, Име на клиентот : Urban Cuisine.

Urban Cuisine Спреј За Готвење

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.