Списание за дизајн
Списание за дизајн
Спреј За Готвење

Urban Cuisine

Спреј За Готвење Уличната кујна е место на вкусови, супстанции, воздишки и тајни. Но, исто така и на изненадувања, концепти, бои и спомени. Тоа е место за создавање. Квалитетната содржина веќе не е основна премиса за генерирање привлечност, сега клучот е да додадете емотивно искуство. Со ова пакување готвачот станува „уметник со графити“ и клиентот станува уметнички гледач. Ново оригинално и креативно емотивно искуство: Урбана кујна. Рецептот нема душа, тоа е готвачот кој мора да му даде душа на рецептот.

Име на проектот : Urban Cuisine, Име на дизајнерите : Ian Wallace, Име на клиентот : Urban Cuisine.

Urban Cuisine Спреј За Готвење

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.