Списание за дизајн
Списание за дизајн
Услугата За Пораки

Moovin Board

Услугата За Пораки Moovin Board е иновативна алатка за видео пораки заснована на повеќе корисници QR-код, што претставува комбинација од табла за физички пораки и видео-порака. Им овозможува на повеќе корисници заеднички да создаваат индивидуални поздравни видео пораки со апликацијата Moovin и да ги поврзат со QR-код отпечатен на таблата за пораки како единечно видео во кое ги комбинираат сите добри желби. Примачот едноставно треба да го скенира QR-кодот за да ја гледа пораката. Moovin е нова услуга за завиткување на пораки што помага да се испорачаат чувства и емоции што тешко можат да се изразат само со зборови.

Име на проектот : Moovin Board, Име на дизајнерите : Uxent Inc., Име на клиентот : Moovin.

Moovin Board Услугата За Пораки

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.