Списание за дизајн
Списание за дизајн
Приврзок

My Soul

Приврзок My Soul Pendant е современ дизајн на класичен реализам кој комбинира хармонична и мазна топологија со реализам на цвеќе и птица. Изборот на лилјани и колибри не е случаен избор. Коприва е симбол на сила за луѓето кои поминале многу во животот и лилјаните се добро познати по нивните долготрајни цути и убавина. Комбинацијата на два симбола прикажува безвременска душа која го остварува духовниот раст преку предизвици во животот. Овој приврзок може да се искористи како шарм за нараквица.

Име на проектот : My Soul, Име на дизајнерите : Larisa Zolotova, Име на клиентот : Larisa Zolotova.

My Soul Приврзок

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.