Списание за дизајн
Списание за дизајн
Апликациите За Часовници За Лице

TTMM for Fitbit

Апликациите За Часовници За Лице Апликациите со часовник TTMM се соочуваат со сегашно време во футуристички, апстрактен и минимален стил. Колекцијата на 40 часовници се дизајнирани за Fitbit Versa и Fitbit Versa Lite ги претвора паметните часовници во уникатни временски машини. Сите модели имаат поставки за поставување на боја и компликации за компликации што се контролираат со функција за промена на славина на екранот. Некои дизајни се дополнително опремени со стоперица, тајмер, аларм или функција на факел. Инспирацијата за колекцијата потекнува од научни филмови и од & quot; Машина машина & quot; и & quot; Светот на компјутерот & quot; албуми, составен од Крафтверк.

Име на проектот : TTMM for Fitbit, Име на дизајнерите : Albert Salamon, Име на клиентот : TTMM.

TTMM for Fitbit Апликациите За Часовници За Лице

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.