Списание за дизајн
Списание за дизајн
Етикети Со Вино

KannuNaUm

Етикети Со Вино Дизајнот на етикетите за вино KannuNaUm се карактеризира со неговиот рафиниран и минимален стил, добиен со пребарување на симболи кои можат да ја претставуваат нивната историја. Територијата, културата и страста на лозарите на земјата на долговечноста се кондензираат во овие две координирани етикети. Сè е засилено со дизајнот на стогодишна винова лоза што е направена со техниката на злато истурено во 3Д. Иконографски дизајн што ја претставува историјата на овие вина и со нив историјата на земјата од која се раѓа, Оглиастра, земјата на стогодишниците во Сардинија.

Име на проектот : KannuNaUm, Име на дизајнерите : Giovanni Murgia, Име на клиентот : Cantina Ogliastra.

KannuNaUm Етикети Со Вино

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.