Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн

104 Cafe

Внатрешен Дизајн Проектот има место за јадење, пауза за кафе, состаноци, групно работење, поттикнување на вработените да комуницираат повеќе, да поттикнат нови идеи и да ги зајакнат соработките. Таа има за цел да биде мултифункционално место. Дизајнерите додадоа уште еден концепт во вселената, концептот на Време. Нашите дизајнери имаат намера концептот на време да се изрази преку менување на просторните аспекти на ова мултифункционално кафе и овој агилен канцелариски простор. Со текот на времето, според соодветното функционално просторно планирање, се овозможува духот да се самоопределува за самата компанија.

Име на проектот : 104 Cafe, Име на дизајнерите : PEI CHIEH LU, Име на клиентот : 104 Corporation.

104 Cafe Внатрешен Дизајн

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.