Списание за дизајн
Списание за дизајн
Идентитет На Марка

Pride

Идентитет На Марка За да се создаде дизајн на марката Pride, тимот ја искористи студијата на целната публика на неколку начини. Кога тимот го направи дизајнот на логото и корпоративниот идентитет, ги зеде предвид правилата на психо-геометрија - влијанието на геометриските форми врз одредени психо-типови на луѓе и нивниот избор. Исто така, дизајнот требаше да предизвика одредени емоции кај публиката. За да се постигне посакуваниот резултат, тимот ги искористи правилата за ефектот на бојата врз некоја личност. генерално, резултатот влијаеше врз дизајнирањето на сите производи на компанијата.

Име на проектот : Pride, Име на дизајнерите : Oleksii Chernov, Име на клиентот : PRIDE.

Pride Идентитет На Марка

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.