Списание за дизајн
Списание за дизајн
Вила

Identity

Вила Идентитетот Вила е поставен на мала парцела со многу ограничувања, тоа е експеримент за модерни екстензии, да се изрази духот и карактеристиките на старата зграда со модерен јазик. Концептот е силно и очигледно одвоено, но сепак ја поврзува наставката од постојната структура. Несовршеноста на занаетчиството и начинот на кој луѓето кружат и комуницираат со старата куќа треба да се одвратат во новото додавање, одговарајќи на современите потреби за живот. Добиената вила го држи идентитетот на минатото со модерен јазик. Има нови пристапи и различни перспективи за екстензии.

Име на проектот : Identity, Име на дизајнерите : Tarek Ibrahim, Име на клиентот : Paseo Architecture.

Identity Вила

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.