Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ui Дизајн

Moulin Rouge

Ui Дизајн Овој проект е дизајниран за луѓе кои сакаат да го украсат својот сопствен мобилен телефон со темата Мулен Руж иако никогаш не го посетиле во Мулен Руж во Париз. Основната цел е да понуди подобрено дигитално искуство и сите фактори на дизајнирање се да се визуелизира расположението на Мулин Руж. Потрошувачите можат да ги прилагодат претходно наместените дизајни и иконите на нивните омилени со едноставна славина на екранот.

Име на проектот : Moulin Rouge, Име на дизајнерите : Yuri Lee, Име на клиентот : Yuri Lee.

Moulin Rouge Ui Дизајн

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.