Списание за дизајн
Списание за дизајн
Хотелот

Shanghai Xijiao

Хотелот Овој проект е претворена вила со пет ката во предградијата на Шангај, зафаќа околу 1.000мм. Декор се поврзува со живописно ново кинеско чувство од таванот до изгледот на каменот на подот. Таванот е украсен со црна слика и сива плоча од не'рѓосувачки челик, што овозможува скриената светлина да помине низ празнините. Материјалите како дрво, дрво, не'рѓосувачки челик и сликарството што означуваат нови кинески чувства, се мешаат заедно за да создадат нов простор за чувство на кинески. Сè на сè, дизајнот има за цел да ги приближи луѓето до Шангај, а во суштина, поблизу до себе.

Име на проектот : Shanghai Xijiao, Име на дизајнерите : Yuefeng ZHOU, Име на клиентот : Liang DING & Yuefeng ZHOU.

Shanghai Xijiao Хотелот

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.