Списание за дизајн
Списание за дизајн
Малопродажен Простор Внатрешен Дизајн

Studds

Малопродажен Простор Внатрешен Дизајн Studds Accessories Ltd е производител на шлемови и додатоци со две тркала. Студентите шлемови традиционално се продавале во продавници со повеќе брендови. Оттука, се појави потреба да се создаде бренд идентитет што го заслужуваше. D'art ја конципираше продавницата, во која има иновативни точки на допир, како што се Виртуелна реалност на производите, интерактивни табели за дисплеј на допир и машини за санирање на кациги и сл. Студира продавница за кациги и додатоци, влечена во значителен број клиенти, преземајќи го мало патувањето на клиентите на следното ниво.

Име на проектот : Studds, Име на дизајнерите : D'ART PVT LTD, Име на клиентот : Studds.

Studds Малопродажен Простор Внатрешен Дизајн

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.