Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дизајнот На Етикетата За Вино

314 Pi

Дизајнот На Етикетата За Вино Експериментирањето со дегустација на вино е бесконечен процес кој води кон нови патеки и дивергентни ароми. Бесконечната секвенца на пи, ирационалниот број со бесконечни decimals без да се знае последната од нив беше инспирација за името на овие вина без сулфити. Дизајнот има за цел да ги стави карактеристиките на 3,14 вински серии во центарот на вниманието, наместо да ги крие меѓу слики или графики. Следејќи го минималистичкиот и едноставен пристап, етикетата ги прикажува само реалните карактеристики на овие природни вина бидејќи може да се набудуваат во тетратката на Енологот.

Име на проектот : 314 Pi, Име на дизајнерите : Maria Stylianaki, Име на клиентот : Deep Blue Design.

314 Pi Дизајнот На Етикетата За Вино

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.