Списание за дизајн
Списание за дизајн
Продажен Центар

Yango Poly Kuliang Hill

Продажен Центар Овој дизајн има за цел да истражи како да донесе воодушевено искуство на идиличен живот во приградските населби, што ги тера луѓето да водат добар живот и ги наведува луѓето да се движат кон ориенталното поетско живеалиште. Дизајнерот користи модерна и едноставна вештина за дизајн со природни и обични материјали. Фокусирајќи се на духот и занемарувајќи ја формата, дизајнот ги спојува елементите на пејзажот Зен и чајната култура, orубовните чувства на рибарите, чадорот со маслена хартија. Преку ракување со деталите, таа ги балансира функцијата и естетиката и го прави животот уметнички.

Име на проектот : Yango Poly Kuliang Hill, Име на дизајнерите : HCD IMPRESS, Име на клиентот : Yango.

Yango Poly Kuliang Hill Продажен Центар

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.