Списание за дизајн
Списание за дизајн
Емисијата На Кинетички Електронски Тапани

E Drum

Емисијата На Кинетички Електронски Тапани Инспирирано од гиросфера. претставата комбинира голем број елементи кои заедно создаваат извонредно искуство. Инсталацијата ја менува својата форма и создава динамична околина за тапанарот да изведува. Едрум ја разградува бариерата помеѓу звучната светлина и просторот, секоја нота се преведува во светлина.

Име на проектот : E Drum, Име на дизајнерите : Idan Herbet, Име на клиентот : Teta Music , Cochavi&Klein.

E Drum Емисијата На Кинетички Електронски Тапани

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.