Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кујнски Столче

Coupe

Кујнски Столче Оваа столица е дизајнирана да му помогне на еден да задржи неутрално седење. Набудувајќи го секојдневното однесување на луѓето, дизајнерскиот тим утврдил потреба луѓето да седат на столици за пократок временски период, како што се седење во кујната за брза пауза, што го инспирирало тимот да ја создаде оваа столица специјално за да се смести во таквото однесување. Оваа столица е дизајнирана со минимални делови и структури, со што столицата е прифатлива и економична и за купувачите и за продавачите, земајќи ја предвид продуктивноста на производите.

Име на проектот : Coupe, Име на дизајнерите : Nagano Interior Industry Co.,Ltd., Име на клиентот : Nagano Interior Industry Co.,Ltd.

Coupe Кујнски Столче

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.