Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кујнски Столче

Coupe

Кујнски Столче Оваа столица е дизајнирана да му помогне на еден да задржи неутрално седење. Набудувајќи го секојдневното однесување на луѓето, дизајнерскиот тим утврдил потреба луѓето да седат на столици за пократок временски период, како што се седење во кујната за брза пауза, што го инспирирало тимот да ја создаде оваа столица специјално за да се смести во таквото однесување. Оваа столица е дизајнирана со минимални делови и структури, со што столицата е прифатлива и економична и за купувачите и за продавачите, земајќи ја предвид продуктивноста на производите.

Име на проектот : Coupe, Име на дизајнерите : Nagano Interior Industry Co.,Ltd., Име на клиентот : Nagano Interior Industry Co.,Ltd.

Coupe Кујнски Столче

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.