Списание за дизајн
Списание за дизајн
Противпожарен Апарат И Чекан За Бегство

FZ

Противпожарен Апарат И Чекан За Бегство Опремата за безбедност на возилото е неопходна. Противпожарни апарати и заштитни чекани, комбинацијата на двајцата може да ја подобри ефикасноста на бегството на персоналот кога се случи сообраќајна несреќа. Просторот за автомобили е ограничен, така што овој уред е дизајниран да биде доволно мал. Може да се смести насекаде во приватен автомобил. Традиционалните противпожарни возила за возила се еднократни, а овој дизајн лесно може да ја замени лагер. Поудобно е зафат, лесен за ракување на корисниците.

Име на проектот : FZ, Име на дизајнерите : Tongxin Zhang, Име на клиентот : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Противпожарен Апарат И Чекан За Бегство

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.