Списание за дизајн
Списание за дизајн
Хотел

Aoxin Holiday

Хотел Хотелот се наоѓа во Лужоу, провинцијата Сечуан, град познат по своето вино, чиј дизајн е инспириран од локалната пештера за вино, простор што евоцира силна желба да се истражи. Лоби е реконструкција на природна пештера, чија поврзана визуелна врска го проширува концептот на пештерата и локалната урбана текстура до внатрешниот хотел, со што се формира карактеристичен културен носач. Ние го цениме чувството на патникот при престој во хотел и исто така се надеваме дека текстурата на материјалот, како и создадената атмосфера може да се согледа на подлабоко ниво.

Име на проектот : Aoxin Holiday, Име на дизајнерите : Shaun Lee, Име на клиентот : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Хотел

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.