Списание за дизајн
Списание за дизајн
Вилата

Islamic

Вилата Она што беше единствено за овој проект е да се зачува културата и традициите на овој антички град, да се спои проектот со околното опкружување и да се истакне културниот идентитет. Проектот се наоѓа во регионот со висока температура, така што користев материјали погодни за оваа клима.

Име на проектот : Islamic, Име на дизајнерите : AHMED SAMY ELMESALLAMY, Име на клиентот : AHMED ELMESALLAMY.

Islamic Вилата

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.