Списание за дизајн
Списание за дизајн
Лесен Портал Идниот Железнички Град

Light Portal

Лесен Портал Идниот Железнички Град Лесниот портал е мастер план на железничкиот град Хасипед Сити. Реформа на животниот стил им препорачува на сите возрасти во текот на целата година. Покрај toелезничката станица Јибин со голема брзина која работи од јуни 2019 година, Центарот Јибин Гренланд се состои од близнаци кули со високи 160 метри интегрирани архитектура и природа со булеварот пејзаж долг 1 км. Јибин има историја повеќе од 4000 години, акумулира мудрост и култура исто како што седиментот во реката го означи развојот на Јибин. Кулите Близнаци служат како лесен портал за да ги водат посетителите, како и обележје за собирање на жителите.

Име на проектот : Light Portal, Име на дизајнерите : QUAD studio, Име на клиентот : QUAD studio.

Light Portal Лесен Портал Идниот Железнички Град

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.