Списание за дизајн
Списание за дизајн
Чаша За Вино

30s

Чаша За Вино Виното стакло од 30-тите години на Саара Корппи е специјално дизајнирано за бело вино, но може да се користи и за други пијалоци. Направено е во топла продавница со употреба на стари техники на дување стакло, што значи дека секое парче е уникатно. Целта на Саара е да дизајнира високо квалитетно стакло кое изгледа интересно од сите агли и, кога е исполнето со течност, овозможува светлината да се одразува од различни агли, додавајќи дополнително уживање во пиењето. Нејзината инспирација за стаклото Вино во 30-тите потекнува од претходниот дизајн на стакло Коњак од 30-тите години, и двата производи ги делат обликот на чашата и разиграноста.

Име на проектот : 30s, Име на дизајнерите : Saara Korppi, Име на клиентот : Saara Korppi.

30s Чаша За Вино

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.