Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан

Yuyuyu

Ресторан Има многу од овие мешани современи дизајни на пазарот денес во Кина, обично засновано на традиционални дизајни, но со модерни материјали или нови изрази. Јујују е кинески ресторан, дизајнерот создаде нов начин за изразување на ориенталниот дизајн, нова инсталација составена од линии и точки, истите се продолжени од врата до внатрешноста на ресторан. Со промена на времето, се менува и естетското ценење на луѓето. За современ ориентален дизајн, иновацијата е многу неопходна.

Ресторан

Yucoo

Ресторан Со постепената зрелост на естетиката и естетските промени на човекот, современиот стил што ја истакнува себе си и индивидуалноста стана важен елемент на дизајнот. Овој случај е ресторан, дизајнерот сака да создаде младешко вселенско искуство за потрошувачите. Светло сините, сивите и зелените растенија создаваат пријатна удобност и случајност за просторот. Лустерот направен од рачно плетена ратан и метал го објаснува судирот помеѓу човекот и природата, покажувајќи ја виталноста на целиот ресторан.

Продавница

Formal Wear

Продавница Продавниците за облека за мажи често нудат неутрални ентериери кои негативно влијаат на расположението на посетителите и затоа го намалуваат процентот на продажба. Со цел да се привлечат луѓето не само да посетуваат продавница, туку и да купуваат производи што се презентирани таму, просторот треба да инспирира и да покрене добра навивачка. Затоа дизајнот на оваа продавница користи специјални карактеристики инспирирани од занаетчиството за шиење и различни детали што ќе привлечат внимание и шират добро расположение. Распоредот на отворен простор кој се раздели во две зони е дизајниран и за слободата на клиентите за време на купувањето.

Зацрвстувањето На Косата

Nano Airy

Зацрвстувањето На Косата Нано-воздушното зацрвстување на нано комбинира нано-керамички материјали за обложување со иновативна негативна технологија за железо, што ја носи косата нежно и елегантно во права форма брзо. Благодарение на сензорот за магнет на горниот дел од капачето и каросеријата, уредот автоматски се исклучува кога капачето е затворено, што е безбедно да се носи наоколу. Компактното тело со USB безжичен дизајн што може да се наполни е лесно да се чува во чанта и носи, помагајќи им на женките да одржат елегантна фризура во секое време, на кое било место. Шема на бело-розова боја му дава на уредот женски карактер.

Мобилна Апликација

DeafUP

Мобилна Апликација Заглушката ја активира важноста на образованието и професионалното искуство за глувите заедници во Источна Европа. Тие создаваат средина каде што професионалци со слух и глуви студенти можат да се сретнат и да соработуваат. Да се работи заедно ќе биде природен начин да се зајакнат и мотивираат глувите лица да станат поактивни, да ги подигнат своите таленти, да научат нови вештини, да направат разлика.

Чанти

Qwerty Elemental

Чанти Исто како што еволуцијата на дизајнот на машините за пишување, ја покажува трансформацијата од високо сложена визуелна форма во чиста обложена, едноставна геометриска форма, Qwerty-elemental е олицетворение на сила, симетрија и едноставност. Конструктивните челични делови направени од разни занаетчии се карактеристична визуелна карактеристика на производот, што му дава на торбата архитектонски изглед. Основната особеност на торбата се две клучеви на машината за пишување, кои се изработени од самите дизајнер и составување.