Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стол

DARYA

Стол Всушност, ова столче е инспирирано од една убава тинејџерка, убава, игрива девојка која е со потекло, елегантна, но сепак опуштена! со долга тонирана рака и нозе. ова е стол што го дизајнирав со убов и сето тоа е врежано со рака. Името на таа девојка е „Дарија“.

Bluetooth Слушалките

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Слушалките Оваа нова слушалка „Титаниум +“ од Блуерек, заврши во стилски дизајн кој симболизира „достигнување“ (бум цевка што се протега од кружното уво парче), изградено во траен материјал - Алуминиумски метал-легур, а најмногу од сè, опремено со можност за да се пренесува аудио сигнал од најновите Паметни уреди. Функцијата за брзо полнење овозможува продолжување на разговорот во еден момент. Дизајнот во очекување на патентот за поставување батерии овозможува рамнотежата на тежината на слушалките да ја подобри удобноста на употреба.

Миксер За Базени Со Тапа

Straw

Миксер За Базени Со Тапа Дизајнот на миксер за басен Строу е инспириран во тубуларни форми на млади и забавни сламки за пиење кои доаѓаат со освежителен пијалок во текот на летото или топол пијалок во зима. Со овој проект сакавме да создадеме објект на современ, растрчан и забавен дизајн истовремено. Претпоставувајќи го сливот како контејнер, првичната идеја има за цел да ја нагласи тапа како контакт елемент со корисникот, исто како и сламките за пиење да бидат контакт-точка со пијалок.

Миксер За Базени Со Тапа

Smooth

Миксер За Базени Со Тапа Дизајнот на миксерот за мијалник со мазна тапа е инспириран во најчистата форма на цилиндар, правејќи природен резултат на цевката каде што тече додека не стигне до корисникот. Имавме намера да ги деконструираме вообичаените комплексни форми што ги има овој вид производ, што резултира во мазна цилиндрична и прилично минималистичка форма. Елегантниот изглед предизвикан од линиите станува прилично изненадувачки кога овој предмет ја презема својата функција како кориснички интерфејс, бидејќи ова е модел кој комбинира динамичен дизајн со совршена функционалност на миксер за слив.

Преносна Кутија За Батерии

Parallel

Преносна Кутија За Батерии Како и iPhone 5, Паралел е наменет да ги омаловажува потрошувачите со супер батерија од 2.500mAh - тоа е 1.7X повеќе животен век. Ова е исклучително погодно за потрошувачите кои секогаш се во движење и целосно ја користат можноста за iPhone. Паралелно е батерија што се одвојува со дополнителен цврст случај на поликарбонат. Заврши кога е потребна поголема моќност. Отстранете за да ја осветлите тежината. Ергономски е дизајниран да се вклопи добро во вашите раце. Со вграден кабел за молња и 5 бои што одговараат на заштитната кутија, таа има иста должина како и iPhone 5.

Табелата Со Прилагодлива Амбалажа

Dining table and beyond

Табелата Со Прилагодлива Амбалажа Оваа табела има можност да ја прилагоди својата површина на различни форми, материјали, текстури и бои. Наспроти конвенционалната табела, чијашто маса служи како фиксна површина за приборот за сервирање (плочи, плочки за сервисирање, итн.), Компонентите на оваа табела делуваат како површина и додатоци за сервирање. Овие додатоци можат да бидат составени во различни форми и големина компоненти во зависност од потребните потреби за јадење. Овој уникатен и иновативен дизајн ја трансформира традиционалната трпезариска маса во динамичен централен дел преку постојаното преуредување на кривините додатоци.