Списание за дизајн
Списание за дизајн
Хиперкар

Shayton Equilibrium

Хиперкар Шејтон рамнотежа претставува чист хедонизам, перверзија на четири тркала, апстрактен концепт за повеќето луѓе и реализација на соништата до неколкумина среќни. Тоа претставува крајно задоволство, нова перцепција за добивање од една до друга точка, каде целта не е толку важна како искуството. Шејтон е подготвен да ги открие границите на материјалните можности, да тестира нови алтернативни зелени погони и материјали што би можеле да ги подобрат перформансите додека го зачувуваат педигрето на хиперкарот. Фаза што следи е да го пронајдете инвеститорот / и и да го направите шејтонскиот рамнотежа во реалност.

Уред За Биометриски Пристап За Отклучување На Вратите

Biometric Facilities Access Camera

Уред За Биометриски Пристап За Отклучување На Вратите Биометриска направа вградена во wallsидови или киосци што ги доловува ирисот и целото лице, а потоа упатува до базата на податоци за да ги утврди привилегиите на корисниците. Овозможува пристап со отклучување на вратите или најавување на корисници. Функциите за повратни информации од корисниците се вградени за лесно усогласување. Ледс невидливо го осветлува окото и има блиц за слаба осветленост. Предниот дел има 2 пластични делови кои овозможуваат двобојни бои. Помалиот дел го привлекува окото со убави детали. Образецот ги поедноставува 13 предни компоненти во повеќе естетски производ. Таа е наменета за корпоративни, индустриски и домашни пазари.

Сензорираната Тапа

miscea KITCHEN

Сензорираната Тапа Системот за грешка KITCHEN е првиот светски мулти-течен безжичен допир, кујнски тапа без допир. Комбинирајќи 2 диспензери и тапа во еден единствен и лесен за употреба систем, ја елиминира потребата за посебни диспензери околу работната површина во кујната. Тапа е целосно допрена за да работи за максимални придобивки за хигиена на рацете и го намалува ширењето на штетни бактерии. Различни високо квалитетни и ефективни сапуни, детергенти и средства за дезинфекција можат да се користат со системот. Се одликува со најбрза и најсигурна сензорна технологија достапна на пазарот за прецизни перформанси.

Сензорираната Тапа

miscea LIGHT

Сензорираната Тапа Сметката ЛАIGHТ СИЛА на сензорите активирани со сензори имаат интегриран диспендер за сапун, инжениран директно во тапа за погодност и максимални придобивки за хигиена на рацете. Користејќи брза и сигурна технологија на сензори, таа дистрибуира сапун и вода за хигиенско и ергономско искуство за миење раце. Вградениот диспендер за сапун се активира кога раката на корисникот ја пренесува секторот за сапун. Сапун тогаш се распространува кога раката на корисникот е ставена под излезот на сапун од тапа. Водата може да се прими интуитивно со држење на вашите раце под излезот на вода.

Автоматски Терминал За Имиграција

CVision MBAS 1

Автоматски Терминал За Имиграција МБАС 1 беше дизајниран да му пркоси на природата на безбедносните производи и да ги минимизира заплашувањата и стравот од технолошки и психолошки аспекти. Дизајнот се појавува пријателски со чисти линии кои беспрекорно се мешаат од скенер до екран. Глас и визуелни податоци на водичот на екранот, за прв пат, корисниците чекор по чекор низ миграцискиот процес. Влошката за скенирање на прстите може да се одвои за лесно одржување или брза замена. МБАС 1 е единствен производ кој има за цел да го промени начинот на кој ги надминуваме границите, дозволувајќи им на повеќе јазични интеракции и пријателско недискриминирачко корисничко искуство.

Нож Блок

a-maze

Нож Блок Дизајнот со блок со ножеви со лавиринт има за цел да ги стимулира нашите ментални и визуелни сетила подеднакво. Начинот на кој чува и организира ножеви е уникатно инспириран од детската игра со која сите сме запознаени. Соединувањето на естетиката и функционалноста заедно совршено, а-лавиринтот служи за нејзината цел и уште поважно гради врска со нас што предизвикува емоции на iosубопитност и забава. Чистата во своја форма а-лавиринтот ни овозможува да се восхитуваме во неговата едноставност што прави многу повеќе со помалку. Поради ова, а-лавиринтот прави автентична иновација на производи со незаборавно корисничко искуство и изглед да одговара.