Списание за дизајн
Списание за дизајн
Осветлување На Велосипед

Astra Stylish Bike Lamp

Осветлување На Велосипед Astra е стилска велосипед со единечна рака со револуционерно дизајнирано алуминиумско интегрирано тело. Astra совршено ги комбинира тврдото монтирање и лесното тело во чист и стилски резултат. Едностраната алуминиумска рака не само што е издржлива, туку и ја остави Астра да лебди на средината на рачката, која обезбедува најширок опсег на зраците. Астра има совршена линија за отсекување, зракот нема да предизвика сјај кај луѓето од другата страна на патот. Астра му дава на велосипедот пар сјајни очи кои го осветлуваат патот.

Количка За Ладење Сирење

Keza

Количка За Ладење Сирење Патрик Саран ја создаде количката со сирење Кеза во 2008 година. Првенствено како алатка, оваа количка мора да ја возбуди и iosубопитноста на вечера. Ова се постигнува со помош на стилизирана лакирана дрвена структура склопена на индустриски тркала. При отворањето на блендата и распоредувањето на нејзините полици за внатрешни работи, количката открива голема презентација на зрели сирења. Користејќи ја оваа фаза на подготвување, келнерот може да усвои соодветен јазик на телото.

Одвојливи Табели

iLOK

Одвојливи Табели Дизајнот на Патрик Саран одекнува на познатата формула креирана од Луис Саливан „Форма следува функција“. Во овој дух, табелите на МОЛК се осмислени за да се даде приоритет на леснотијата, силата и модуларноста. Ова е овозможено благодарение на дрвениот композитен материјал на врвовите на масата, заоблената геометрија на нозете и структурните загради фиксирани во срцето со месо. Користејќи косов спој за основата, подолу се добива корисен простор. Конечно, од дрвата се појавува топла естетика која многу ја ценат убавите вечера.

Другар Светилка

Snow drop

Другар Светилка Спуштањето на снегот е таванот и модуларно осветлување. Неговата погодност е регулирање на нејзината сјајност со модулација благодарение на системот за мазна макара. Чекор по чекор играјќи се со противтежа, корисникот е во состојба да ја зголеми и намали сјајноста. Модулацијата на овој дизајн ги потсетува различните фази на цветање на снежна топка од почеток со тетраедрон до крај со четири фрактални триаголник. Гроздоберната килибарна Едисон сијалица се вметнува во тетраатоличка ексклузивна кутија направена од опалесен бел плекси, кога дизајнот е затворен.

Рачниот Печат

Kwik Set

Рачниот Печат Пресот за кожни повеќенаменски производи е интуитивна, универзално дизајнирана машина која ги поедноставува животите на секојдневните кожни занаетчии и го искористи најголемиот дел од вашиот мал простор. Им овозможува на корисниците да намалат кожа, отпечатоци / emboss дизајни и да постават хардвер со 20 плус кориснички адаптери и адаптери. Оваа платформа е дизајнирана од земја нагоре како класа водечки производ.

Часовник

Pin

Часовник Се започна со едноставна игра во класа за креативност: темата беше „часовник“. Така, разгледани и истражени се различни wallидни часовници и дигитални и аналогни. Првичната идеја е започната од најмалку значајната област на часовници, што е пинот на кој обично висат часовниците. Овој вид часовник вклучува цилиндричен пол на кој се инсталирани три проектори. Овие проектори ги даваат трите постојни рачки идентични со оние на обичните аналогни часовници. Како и да е, тие исто така ги проектираат броевите.