Списание за дизајн
Списание за дизајн
Табелата За Лаптопи

Ultraleggera

Табелата За Лаптопи Во просторот за живеење на корисникот, тој ќе може да ја преземе задачата на масичка за кафе и да ги задоволи потребите за ставање, заминување, имајќи предвид голем број предмети; Тој не е дизајниран само за употреба на лаптоп, но може да биде и помалку специфичен за употреба на лаптоп; Може да овозможи различни позиции за седење без да се ограничи подвижноста при употреба на коленото; Накратко, домашен мебел кој не е наменет за употреба на колена, но сепак се препорачува употреба во моменти кои се наоѓаат во единиците за седење како што се каучи за седишта за краткорочни.

Стол

Stocker

Стол Стокер е фузија помеѓу столица и стол. Лесните ресни дрвени седишта се погодни за приватни и полуофицијални простории. Неговата експресивна форма ја потенцира убавината на локалното дрво. Сложениот структурен дизајн и конструкција му овозможува со дебелина на материјалот од 8 mm од 100% цврсто дрво да создаде робустен, но лесен артикл со тежина од само 2300 Gramm. Компактната конструкција на Стокер овозможува складирање на заштеда на простор. Наредени едни на други, лесно може да се складираат и поради неговиот иновативен дизајн, Стокер може да се турка целосно под табелата.

Масичката За Кафе

Drop

Масичката За Кафе Капка што се произведува од мајстори од дрво и мермер прецизно; се состои од лак тело на цврсто дрво и мермер. Специфична текстура на мермер ги одделува сите производи едни од други. Вселенските делови од масата за капки кафе помагаат да се организираат додатоци за мала куќа. Друг важен својство на дизајнот е леснотијата на движење обезбедено од скриени тркала лоцирани под телото. Овој дизајн овозможува да се создадат различни комбинации со алтернативи од мермер и боја.

Работна Маса

Timbiriche

Работна Маса Дизајнот изгледа да го отсликува постојано менување на животот на современиот човек во поливалентен и инвентивен простор кој со единствена површина во согласност со отсуство или присуство на парчиња дрво што се лизгаат, отстрануваат или ставаат, нуди бесконечност на можности за организирање на предметите на работен простор, осигурувајќи трајност во креираните обичајни места и кои одговараат на потребите на секој момент. Дизајнерите се инспирирани од традиционалната игра timbiriche, повторувајќи ја суштината на сместувањето на матрицата на личните подвижни точки што обезбедува разигран простор на работното место.

Прилагодлив Тепих

Jigzaw Stardust

Прилагодлив Тепих Теписите се направени во ромб и шестоаголници, лесни за поставување едни до други со анти-лизгачка површина. Совршено за покривање на подови, па дури и theидовите да ги намалат вознемирувачките звуци. Парчињата доаѓаат во 2 различни видови. Светло-розовите парчиња се набиени во волна од НЗ со везени линии во влакна од банана. Сините парчиња се отпечатени на волна.

Електрична Гитара

Eagle

Електрична Гитара Eagle претставува нов концепт на електрична гитара базиран на лесен, футуристички и скулптурен дизајн со нов јазик за дизајн инспириран од филозофиите на „Streamline“ и „Органски дизајн“. Форма и функција обединети во цел субјект со избалансирани пропорции, испреплетени волумени и елегантни линии со чувство на проток и брзина. Веројатно еден од најлесните електрични гитари на реалниот пазар.