Списание за дизајн
Списание за дизајн
Веб Дизајн И Ux

Si Me Quiero

Веб Дизајн И Ux Веб-страницата Sí, Me Quiero е простор што помага да се биде сам. За спроведување на проектот, требаше да се спроведат интервјуа и да се истражи социјалниот и културниот контекст во однос на жените; нејзината проекција во општеството и со себе. Беше заклучено дека мрежата ќе биде придружба и ќе се спроведува со пристап да се помогне да се сакаме себеси. Во дизајнот се рефлектира едноставност со неутрални тонови со употреба на црвени контрасти за да се привлече вниманието кон одредени активности, бои на марката на книгата објавени од клиентот. Инспирацијата потекнува од конструктивистичката уметност.

Име на проектот : Si Me Quiero, Име на дизајнерите : Ana Ramirez, Име на клиентот : Little Red studio.

Si Me Quiero Веб Дизајн И Ux

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.