Списание за дизајн
Списание за дизајн
Комерцијална Анимација

Simplest Happiness

Комерцијална Анимација Во кинескиот зодијак, 2019 година е година на свињата, па Јен Ц ја дизајнираше исечената свиња, а тоа е удар во „многу жешки филмови“ на кинески. Среќните ликови се во согласност со имиџот на каналот и со среќните чувства што каналот сака да им ги даде на својата публика. Видеото е комбинација на четири елементи на филмови. Децата што свират најдобро можат да покажат чиста среќа и да се надеваат дека публиката ќе има исто чувство гледајќи го филмот.

Име на проектот : Simplest Happiness, Име на дизајнерите : Yen C Chen, Име на клиентот : Fox Movies.

Simplest Happiness Комерцијална Анимација

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.