Списание за дизајн
Списание за дизајн
Станбена Куќа

Brooklyn Luxury

Станбена Куќа Инспириран од страста на клиентот за богати историски резиденции, овој проект претставува адаптација на функционализмот и традицијата кон намерите на сегашноста. Така, класичниот стил беше избран, адаптиран и стилизиран на каноните на современиот дизајн и модерните технологии, новите материјали со добар квалитет придонесоа за создавање на овој проект - вистински скапоцен камен на theујоршката архитектура. Очекуваните расходи ќе надминат 5 милиони американски долари, ќе понудат премиса за создавање стилски и раскошен ентериер, но исто така функционален и удобен.

Име на проектот : Brooklyn Luxury, Име на дизајнерите : Marian Visterniceanu, Име на клиентот : Design Solutions S.R.L..

Brooklyn Luxury Станбена Куќа

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.