Списание за дизајн
Списание за дизајн
Опрема За Кујна

KITCHEN TRAIN

Опрема За Кујна Користењето различни стилови на кујнски инструменти создава неуредна околина за готвење во прилог на визуелно вознемирување. Ставајќи го накусо, се обидов да направам унифициран сет на овие популарни додатоци за кујни кои најчесто се користат во сите куќи. Овој дизајн беше чисто инспириран од креативноста. „Обединета форма“ и „Пријатен изглед“ се две од неговите карактеристики. Покрај тоа, тој ќе биде добредојден од пазарот заради иновативниот изглед. Ова ќе биде можност за производителот и клиентот 6 прибор да се купат во еден пакет.

Име на проектот : KITCHEN TRAIN, Име на дизајнерите : Ahmad Abedini, Име на клиентот : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Опрема За Кујна

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.