Списание за дизајн
Списание за дизајн
Купола Куќа

Easy Domes

Купола Куќа Дизајнот и структурата на Easy Domes е Icosahedron, овде со сечење на темиња и преобразен во 21 дрвен дел. Дизајнот, ентериерот, материјалите како боја и целокупната имплементација на околината, градежништвото и одржливите побарувања, нудат внатрешни аранжмани за широк спектар на корисници. Концептот се жали на зелените згради, градежниците на домови и одржливото живеење. Може да биде изградена во сите климатски зони и е отпорна на земјотреси и урагани.

Име на проектот : Easy Domes, Име на дизајнерите : KT Architects, Име на клиентот : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Купола Куќа

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.