Списание за дизајн
Списание за дизајн
Купола Куќа

Easy Domes

Купола Куќа Дизајнот и структурата на Easy Domes е Icosahedron, овде со сечење на темиња и преобразен во 21 дрвен дел. Дизајнот, ентериерот, материјалите како боја и целокупната имплементација на околината, градежништвото и одржливите побарувања, нудат внатрешни аранжмани за широк спектар на корисници. Концептот се жали на зелените згради, градежниците на домови и одржливото живеење. Може да биде изградена во сите климатски зони и е отпорна на земјотреси и урагани.

Име на проектот : Easy Domes, Име на дизајнерите : KT Architects, Име на клиентот : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Купола Куќа

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.