Списание за дизајн
Списание за дизајн
Производство / Пост Продукција / Радиодифузија

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Производство / Пост Продукција / Радиодифузија Ашгабат Теле - Радио Центар (ТВ кула) е монументална зграда, висока 211 м, која се наоѓа во јужниот предградија на Ашгабат, главниот град на Туркменистан, на еден рид 1024 м, надморска височина. ТВ кулата е главниот центар за производство на радио и ТВ програми, пост продукција и радиодифузија. И е еден од најдобрите примери на најсовремена дигитална технологија. ТВ кула го направи Туркменистан пионер во копненото емитување на ХД во Азија. ТВ кулата е најголемата технолошка инвестиција во последните 20 години во радиодифузијата.

Име на проектот : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Име на дизајнерите : Polimeks Construction, Име на клиентот : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Производство / Пост Продукција / Радиодифузија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.